• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Windows Support

 • Is uw  Windows traag geworden?, blijft Windows maar opnieuw opstarten? of krijgt u allerlei vreemde en rare foutmeldingen? Misschien is het dan verstandig om uw Windows opnieuw te installeren. Wilt u misschien overstappen van Windows XP of Windows VISTA naar Windows 7 of Windows 8.1? Dat wordt dan volledig verzorgd, inclusief het backuppen van uw documenten, foto's, muziek en email en andere persoonlijke bestanden.

 • Voor het installeren van Windows op uw computer of laptop is het noodzakelijk dat u beschikt over een geldige licentiecode.

  Deze is vaak op de computerkast of laptop geplakt. Daarnaast krijgen de meeste computers en laptops van de fabrikant een cd met stuurprogramma’s meegeleverd. Om uw pc snel weer werkend te krijgen is het handig om deze bij uw computer paraat te hebben.

  Windows opnieuw installeren gaat het snelst bij ons zelf. De installatie wordt volledig bijgewerkt met de laatste updates, waarbij een snelle internetverbinding noodzakelijk is. Hierdoor bent u uw pc of laptop meestal nooit langer dan 48 uur kwijt. Uiteraard kan het herinstalleren ook bij u thuis gebeuren. Hou er dan rekening mee dat dit duurder kan zijn.

 • Windows installeren zonder dat er gegevens bewaard moeten worden kan al vanaf € 50,-. Voor het maken van een backup, het opzoeken van ontbrekende stuurprogramma’s en het aanmaken van een herstel-cd of partitie breng ik een meerprijs in rekening.

  Wij kunnen uw PC of laptop ook voorzien van de laaste beveiligings software met een flinke korting op de aanschaf.

  Wij halen de computer of laptop bij u op en sluiten hem na de herinstallatie weer bij u aan. Uw pc langsbrengen mag natuurlijk ook, maar maak dan eerst een afspraak via 0229 - 840 615 of stuur een e-mail naar info@pc-helpdesk.nl.

  Uw pc werkt na een herinstallatie van weer als nieuw.

  Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.