• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Wat is Ouderlijk toezicht?

 • Planning, controle en de monitor internetgebruik voor uw kinderen.
  Machtigen hen tegelijkertijd hun online veiligheid.

  Bescherm uw kinderen met Quick Heal
  Total Security Parental Control-functie.

  Probeer Quick Heal

 • Zo handig als het internet is geworden, het beïnvloedt ook de dag-tot-dag-activiteiten van individuen. Dus, de controle is het noodzakelijk. Parental Control is een van de ingenieuze manieren die niet alleen zorgt voor de veiligheid van internet, maar regelt de manier waarop het wordt gebruikt, als goed.

  Parental Control Software is een krachtig instrument dat wordt veelvuldig gebruikt in digitale televisiediensten, computer- en videospelletjes, mobiele telefoons en software. Deze eenvoudige en makkelijk te gebruiken gereedschap wordt gewoonlijk onderverdeeld in:

  Content filtering - te controleren en reguleren van de toegang tot de leeftijd passende inhoud.

  Gebruik controles - het gebruik van inrichtingen beperken door het plaatsen tijdslimieten of verbieden bepaalde soorten gebruik.

  Computergebruik management tools - zodat ouders leertijd afdwingen in kind rekentijd.

  Monitoring - de locatie en online activiteiten te volgen bij het gebruik van de apparaten.

  Met de technologie steeds hogere gronden, zijn software voor ouderlijk toezicht wordt verfijnd en verfijnd. Dit is om ervoor te zorgen dat niet alleen online content wordt gefilterd, maar de inhoud variërend van expliciete nummers aan aanstootgevende films beschikbaar voor aankoop online worden ook gefilterd.

  Wat doet Quick Heal Parental Control heeft voor u in petto?

  Quick Heal's Parental Control-functie geeft ouders de vrijheid om te beslissen wanneer en hoe hun kinderen het internet, en hoeveel moet gebruiken. Als ouders, je schild uw kinderen 'van pantser in de echte wereld. Onze Parental Control kunt uw digitale spiegel die kan helpen om uw kinderen veiliger online.

  Quick Heal Parental Control bestaat uit drie belangrijke functies die samenwerken om een ​​veiliger internet ruimte voor uw kinderen op te bouwen:

  Het blokkeren van de toegang tot de categorieën van websites

  Blokkeren bepaalde categorieën websites, die je voelt niet geschikt zijn voor uw kinderen. Alle websites die onder een geblokkeerde categorie wordt geblokkeerd. Een paar voorbeelden van dergelijke categorieën omvatten "volwassen", "gokken", "Dating", "piraterij", etc.

  Het blokkeren van bepaalde websites door hun zwarte lijst URL

  Controle toegang tot bepaalde websites door simpelweg een zwarte lijst van hun domeinnaam. Zo kunt u websites zoals Facebook, Google, GameSpot, etc. blokkeren door een zwarte lijst van hun URL.

  Internet Scheduler

  Met dit, kunt u een tijdslimiet te plannen en te beslissen welke dagen en uren van de week uw kinderen op het internet kunnen gebruiken.