• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • VM Backup

 • De VM Backup van Cloud2 is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers. Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een offsite backup te maken van volledige virtuele servers. Onze VM Backup oplossing biedt zowel ondersteuning voor VMWare als voor HyperV. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,99 per maand! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie.

  VMWare en HyperV

  U kunt zelf kiezen voor welke type: VMWare of HyperV. Uniek is dat we ook ondersteuning bieden voor de gratis versie van vSphere (ESXi).
   

  Easy recovery

  Makkelijk en snel met één druk op de knop uw VM Backup terugzetten.

  Centraal beheer

  Backup locaties toevoegen, aanpassingen maken in de retentie instellingen. Inloggen op 1 portal is voldoende om het volledige beheer te kunnen doen van de backup. Vanuit een centrale portal kunt u in een overzicht al uw klanten beheren.


  Beschikbaar voor Linux, Windows en Mac. Alle voordelen en technische specificaties inzien? Dat kan! VM Backup bieden wij zowel aan op basis van Ahsay als IASO. Hieronder kunt u de specificaties van beide pakketten downloaden. De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,99 per maand! Vraag naar onze pakketten Backup Basic en Backup Pro voor meer informatie.