• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Quick Heal Setup Downloader

 • Quick Heal Setup Downloader is een tool die slimme en efficiënte download van haar producten vergemakkelijkt, op tragere internetverbindingen. Quick Heal Setup Downloader biedt u de functie Pause die tijdelijk opschort de download-activiteit, en kunt u de bandbreedte voor andere online activiteiten te benutten. U kunt hervatten downloaden zodra de activiteit is voltooid. Zelfs als de verbinding met het internet is verloren of er is een stroomstoring tijdens het downloaden, Quick Heal Setup Downloader hervat downloaden vanaf het punt waar de internetverbinding was verloren, en niet vanaf het begin.

  Om gebruik te maken Quick Heal Setup Downloader kunt u de volgende stappen:

  1. Klik op het pictogram Downloaden voor de Quick Heal product dat u wilt downloaden.
  2. Een pop-up verschijnt. Klik op de knop Opslaan.
  3. Blader door de gewenste map naar het uitvoerbare bestand wilt opslaan en klik op de knop Opslaan.
  4. Open de map waar het uitvoerbare bestand is opgeslagen en dubbelklik erop.
  5. De Quick Heal Setup Downloader wordt geopend.
  6. Het standaard pad in Selecteer de map setup tekstvak downloaden Bureaublad. Wilt u het downloaden van bestemming te wijzigen, klikt u op de knop naast het tekstvak, surfen op het gewenste pad en klik op OK.
  7. Standaard wordt de Launch setup als downloaden is voltooid checkbox aangevinkt. Dit zal de lancering van de Quick Heal product setup zodra het downloaden is voltooid. U kunt het vinkje, als je niet wilt dat de installatie onmiddellijk na het downloaden worden gelanceerd.
  8. Controleer de Open locatie map wanneer download is voltooid in als u wilt naar de locatie waar het installatiebestand is opgeslagen nadat het downloaden is voltooid te openen.
  9. Klik op de knop Opties als u de versie van het product dat wordt gedownload veranderen. De gebruiker kan een 32-bits versie of een 64-bits versie van het Quick Heal product te kiezen. Standaard wordt de versie die overeenkomt met uw besturingssysteem architectuur worden geselecteerd voor download. Merk op dat zodra het downloaden begint, zal de gebruiker niet in staat zijn om de versie die moet worden gedownload als de knop Opties gedeactiveerd verandert. Beginnende gebruikers kunnen deze stap overslaan.
  10. Klik knop Downloaden om het downloaden te beginnen.
  11. Bij het klikken op Download, zal het volgende worden geactiveerd binnen de Download informatie Structuur:
  • Status: Geeft Download in progress als downloadactiviteit bezig is of displays Download onderbroken als de download-activiteit wordt gepauzeerd.
  • Pauze / hervatten: Klik op de knop Pauze om de download activiteit onderbreken. Klik op de knop Hervatten om de download activiteiten hervatten.
  • Naam van het product: Geeft de naam van de Quick Heal product en de versie die wordt gedownload.
  • Download pad: Geeft het pad waar het installatiebestand van het Quick Heal product wordt samen met de setup uitvoerbare bestand naam wordt gedownload.
  • Statistieken: Geeft de grootte van het setup-bestand dat is gedownload en de totale omvang van het installatiebestand.
  • Transfer Rate: Geeft het internet data transfer rate voor de download-activiteit.
  • Resterende tijd: Toont de geschatte resterende tijd voor het downloaden activiteit te voltooien.
  • Voortgang: Geeft een voortgangsbalk die een grafische weergave van de voortgang van de download activiteiten biedt.

  1. Tijdens het downloaden activiteit, als er een stroomstoring of andere reden als je nodig hebt om het systeem opnieuw op te starten, dan is bij het opnieuw opstarten van de gebruiker onmiddellijk ziet de prompt Wilt u doorgaan met het downloaden in de vorige sessie verliet onvolledig? Klik op Ja om het downloaden van de laatste sessie te hervatten.
  2. Klik op de knop Sluiten zodra het downloaden van het installatiebestand is voltooid.