• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Quick Heal Mobile Security

 • Free Protection for Your Phone Against Virus Attacks, Theft, and Unwanted Numbers.

 • Gratis bescherming voor uw telefoon tegen virusaanvallen, diefstal en ongewenste bellers.

  • Bescherm uw toestel tegen ongeautoriseerde gebruikers.
  • Herzien apps die uw privacy kunnen beïnvloeden.
  • Eenvoudig delen Quick Heal Mobile Security app met andere Android-apparaten.
  • Bescherm uw verloren apparaat op afstand vergrendelen en wissen van gegevens functie.

  Als geregistreerde gebruiker van Quick Heal Mobile Security kunt u upgraden naar Quick Heal Total Security voor Android hier.

 • Scanapparaat

  Deze flexibele functie biedt de volgende functionaliteiten:

  Quick Scan:

  Voert een quick scan op uw apparaat op uw verzoek.

  Custom Scan:

  biedt meerdere opties voor het scannen, zoals Volledige scan, Scan Alle apps, scannen Geselecteerde apps, scannen geheugenkaart en Scan geselecteerde mappen.

  Schedule Scan:

  deze functie kunt u een virus scan te plannen op een tijdstip dat is handig voor je.

  Security Advisor:

  De Security Advisor helpt u over de instellingen die de algemene veiligheid van uw Smartphone kan verbeteren. Bijvoorbeeld, als de instelling van de 'Screen Lock' niet is ingeschakeld op uw telefoon, dan is de Security Advisor zal u instrueren om het mogelijk te maken.

  Privacy Adviseur:

  privacy Advisor Waarschuwt en kunt u een snelle inspectie van de apps die je privacy invloed kunnen doen. Het helpt u herziening van de permissies worden gebruikt door dergelijke apps, en kunt u beslissen of te houden of niet.

  Set Privacy

  De Set Privacy functie kunt u uw privacy te beschermen met de volgende functionaliteiten:

      
  Bel & Message Filter: Met deze functie kunt u eenvoudig inkomende oproepen en SMS-berichten van onbekende of ongewenste nummers te blokkeren. En nu, kunt u deze functie ook gebruiken om alle nummers binnen een bepaalde serie te blokkeren.
      
  International Call Block: deze functie kunt u aan onbekende internationale gesprekken te blokkeren.
      
  Bericht Exception lijst: Deze lijst toont niet-numerieke afzenders die zijn uitgesloten van SMS blokkeren.
      
  Inschrijven bij TRAI: deze functie kunt u alle soorten van telemarketing oproepen blokkeren door het registreren van uw nummer in de DND (Do Not Disturb) lijst. U kunt ook een klacht indienen bij TRAI (Telecom Regulatory Authority of India) tegen ongewenste telemarketing gesprekken en SMS-berichten te verhogen.

  Message Center

  Geeft belangrijke meldingen die uw aandacht vereisen. Laatste IT-beveiliging nieuws en waarschuwingen worden ook weergegeven in het Berichtencentrum.
  Activiteit

  Krijgen uitgebreide verslagen over de activiteiten van Quick Heal Mobile Security op uw apparaat.
  Doorschakeling

  Helpt u een nummer waarnaar alle inkomende gesprekken laten doorschakelen ingesteld. U kunt ook dit nummer door het versturen van een SMS of via de Remote Device Management portal.
  Achtergrond Scan

  Assured bescherming tegen alle soorten virussen en malware bedreigingen. Detecteert automatisch virussen en spyware in real-time. De Achtergrond Scan draait geruisloos zonder te interfereren met de normale werking van uw telefoon.
  Regelmatige Geautomatiseerde Virus Updates

  Neemt de automatische updates van virusdefinities, zodat uw toestel is beveiligd tegen nieuwe en opkomende bedreigingen.
  Share App

  Met deze functie kunt u eenvoudig uw Quick Heal Mobile Security-applicatie met andere Android-apparaten via Bluetooth, Wi-Fi Direct, of NFC. U kunt ook gebruik maken van andere mobiele apps die het delen van toepassingen mogelijk te maken.
  Anti diefstal

  Quick Heal's anti-diefstal-technologie voorkomt dat uw apparaat tegen misbruik. Hiermee kunt u op afstand vergrendelen van uw apparaat, de gegevens te wissen, en volgen de locatie als het wordt verloren of gestolen.
  Quick Settings Notification

  Deze functie in staat te stellen snel toegang tot het apparaat het instellen van opties, zoals Wi-Fi, Bluetooth, Mobile Data, helderheid en Torch krijgen.
  Remote Device Management

  Dit is een portaalsite die door Quick Heal, waar u gemakkelijk uw apparaat kan beheren als het wordt verloren of gestolen. Via deze portal, kunt u op afstand vergrendelen, ontgrendelen, en de gegevens op uw telefoon verwijderen. De Remote Device Management Portal helpt u ook de locatie van uw toestel volgen.
  Security Shield

  De Security Shield geeft het beveiligingsniveau van uw apparaat en de gegevens door middel van een grafische weergave. Door dit schild te tikken, kunt u de beveiligingsinstellingen van het apparaat configureren.
  Persoonlijke veiligheid

  Deze nieuwe mobiele beveiligingsfunctie is geïntroduceerd houden van uw veiligheid in het achterhoofd. Als je merkt dat je in een soort van nood, druk van uw apparaat uit-knop 3-5 keer. Dit zal deze functie te activeren, en een SOS-bericht met uw huidige locatie aan de alternatieve telefoonnummers ingesteld tijdens het moment van inschrijving worden verzonden.
  Inbraakdetectie

  Als iemand gaat een verkeerd wachtwoord 2 keer achter elkaar (om scherm te vergrendelen van uw toestel te ontgrendelen), zal deze functie snapshots met behulp van de voorste en achterste camera van het toestel te nemen.
  Vertrouwde SIM Lijst

  Voeg meerdere SIM-nummers aan Vertrouwde SIM List. Deze functie is gunstig voor de gebruikers met behulp van meerdere simkaarten. Wanneer de SIM wordt gewijzigd, wordt de inrichting niet geblokkeerd als de invoer in de lijst Vertrouwde SIM is. Vijftig (50) SIM-nummers kunnen worden toegevoegd aan deze lijst.
  Nieuws

  Ontvang het laatste nieuws over mobiele bescherming, beveiligingswaarschuwingen, en andere belangrijke informatie met betrekking tot IT-beveiliging.

   

  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de product-datasheet van Quick Heal Mobile Security

 • Supported Versions of Android

  • Android 2.3.3 and above

  Supported Resolutions of Android

  • 240x320; 320x480; 480x800; 600x1024

  Note: If you are using Android L, please switch your device to Owner’s Profile mode before installing this app. This app is not supported by guest profiles.