• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Online Backup

 • Neem afscheid van de tape: kies voor online backup!

  Wat een ontspannen gevoel als u met het online backup systeem van PC Helpdesk werkt! U weet gewoon: op elk moment van de dag zijn mijn bestanden veilig. Zelfs als uw bedrijfspand afbrandt, beschikt u nog over al uw data. Even de bestandsversie van vorige week dinsdag opvragen? Per ongeluk een rapport overschreven door een leeg document? Een documentje van een paar jaar terug raadplegen? Geen probleem. Deze backup en archiveringsoplossing heeft een fenomenaal geheugen en onthoudt alle wijzigingen.

  De oplossing is bijzonder handig. En nog efficiënt ook. Alleen de (delen van) bestanden die zijn gewijzigd, worden ge-upload, waardoor een dure, snelle internetverbinding meestal niet nodig is. U beschikt altijd over de laatste versie, omdat alle bestanden veilig zijn opgeslagen. Maar dat niet alleen. De IASO-software onthoudt zelf welke wijzigingen worden gebackupped. U kunt daardoor altijd tussentijdse versies terugzetten.

  U kunt de backup maken op een computer in het netwerk. Dat is al bijzonder gemakkelijk, omdat u nooit meer tapes hoeft te wisselen. Maar PC Helpdesk adviseert in de meeste gevallen om voor online back-up te kiezen. Uw bestanden staan dan veilig in een datacenter. Bij schade aan uw bedrijfsnetwerk gaan er dus geen gegevens verloren! Het versturen van de data is streng beveiligd conform de standaarden van de  FBI en de CIA. U kiest zelf uw beveiligingscode.

 • “Relax, de back-up regelen wij”

  Online backup heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de traditionele backup. Zo wordt uw backup iedere dag automatisch gemaakt en wordt deze direct veilig buiten uw bedrijfspand opgeslagen, waar het veilig is voor brand en diefstal. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus.

 • Veilig en vertrouwd

  PC Helpdesk werk samen met o.a. KeepItSafe. Bij een online backup gaat het om veiligheid en vertrouwen. Daarom gebruikt Backup-Connect haar eigen apparatuur die staat in de Amsterdam Internet Exchange. Dagelijks wordt Backup-Connect getoetst op haar veiligheid door McAfee Secure. Gecertificeerd veilig dus. Garanties staan in een heldere Service Level Agreement, zodat u weet waar u aan toe bent.

 • De beste keuze

  De online backup van KeepItSafe is een volwaardige vervanger van de traditionele backup. KeepItSafe is meerdere keren getest als beste online backup leverancier van Nederland, België en Zwitserland, onder andere is Backup-Connect de Editors' Choice van WinMagPro. Dit dankzij de hoogste kwaliteit en de meeste mogelijkheden tegen een voordelig tarief. Nog niet overtuigt? Bestel een 1 maand gratis proefabonnement.

 • Voordelig

  Doet u het niet voor het gemak of de veiligheid, doe het dan voor de besparing. Een online backup (ook wel remote backup) is gemiddeld 60% goedkoper dan een traditionele backup. Met de online backup bespaart u de kosten van tapestreamers, tapes, backup-software en de tijd voor het maken en controleren van de backup.

 • Installatie

  PC Helpdesk installeert de backupsoftware bij u op kantoor. Uiteraard op het moment dat het u uitkomt. Nadat u uw bestelling online heeft gedaan nemen wij contact met u op voor het inplannen van de installatie.

 • PC Backup

  PC Backup Windows Mac bestellen
  5 GB opslagcapaciteit per maand € 10
  10 GB opslagcapaciteit per maand € 20
  PC backup licentie eenmalig € 10
  Server Backup Windows. Mac. Linux bestellen
  20 GB opslagcapaciteit per maand € 35
  Extra capaciteit per 10 GB per maand € 15
  Server backup licentie eenmalig € 50
 • Standaard inclusief In-file delta-, Volume Shadow Copy-, MS Exchange-, SQL-, MySQL- en Lotus Lotes/ Domino module. Optioneel brick level mailbox backup, € 0.50 per mailbox per maand, vanaf 100GB € 0.25 per mailbox per maand.

 • Installatie

  PC Backup op basis 'hulp-op-afstand'gratis
  PC Backup bij u op kantooreenmalig € 60
  Server backup bij u op kantooreenmalig € 120
  Prijzen zijn exclusief de b.t.w. en worden per jaar vooruit gefactureerd
 • Meer informatie

  PC Helpdesk geeft u graag advies bij het inrichten van een back-upvoorziening. Wacht niet tot u de noodzaak ervan ondervonden hebt. Als u het goed hebt geregeld, is dat een zorg minder!

  Bel ons voor meer informatie op 0229 - 840 615 of neem contact voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.