• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • OndernemersPC

 • Over OndernemersPC

  De OndernemersPC is dé pc voor ondernemers. Speciaal afgestemd op de behoefte van ondernemers biedt deze pc de zekerheid van de juiste keuze.

  De kracht van de OndernemersPC ligt in de combinatie van speciaal voor ondernemers geselecteerde software, gecombineerd met hardware die deze optimaal laat renderen. Aangevuld met gepaste service en de zekerheid van ICTWaarborg maakt dit de OndernemersPC de norm (standaard) waaraan een pc voor ondernemers moet voldoen.

 • Scenario's

  Om u te helpen bij het vinden van de juiste pc voor uw bedrijf, worden OndernemersPC's ingedeeld in drie verschillende categorieën. Zo is er altijd een OndernemersPC die bij u past, of u nu dagelijks intensief gebruik van uw computer maakt, of slechts af en toe.

  Goed

  De OndernemersPC Goed is geschikt voor startende ondernemers en voor ondernemers die de pc als basisinstrument gebruiken. U gebruikt de pc gemiddeld een uur per dag voor tekstverwerking, e-mail, surfen over het web en internetbankieren.

  Beter

  Ondernemers die intensief gebruik maken van de pc en naast het dagelijkse e-mailen, surfen en internetbankieren ook spreadsheets maken kiezen voor de OndernemersPC Beter.
  Uw administratie of klantenbestand is een van uw belangrijkste documenten. Ook het verzorgen van mailings en de ontwikkeling van marketingmaterialen kan uitstekend op de OndernemersPC Beter.

  Best

  Uw onderneming is sterk afhankelijk van een computer, u maakt bijvoorbeeld videoreportages of bewerkt grote databases met product- of klantengegevens. De OndernemersPC Best past bij ondernemers waarbij de bedrijfsvoering hoge eisen stelt aan de pc.

  PC Helpdesk adviseert u graag bij uw keuze voor een desktop of notebook.