• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Office 365 flexibel en efficiënt werken

 • Microsoft Office 365 is een product dat door Microsoft als cloud dienst via internet wordt aangeboden. Office 365 bevat webtoepassingen voor o.a. mail, agendabeheer, intranet, samenwerken en communiceren, die gecombineerd kunnen worden met de vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen. Office 365 is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs.

  Met deze cloud dienst van Microsoft ondersteunt u het Nieuwe Werken in uw organisatie en wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

 • Overal en altijd

  Met Office365 hebben alle werknemers via het webportaal van Office365 eenvoudig en veilig toegang tot dezelfde Office-programma's en informatie. Ze kunnen werken met Office365 op vrijwel elk apparaat (pc, telefoon, tablet, etc.) en kunnen dus vanaf bijna elke locatie productief blijven. Met Office365 kunt u bovendien een beveiligde website realiseren om documenten binnen én buiten de organisatie te delen en uit te wisselen.

 • Grip op de kosten

  Met Office365 kunnen uw vaste automatiseringskosten gereduceerd worden. U betaalt op abonnementsbasis een bedrag per gebruiker per maand. Office365 vergt vrijwel geen technisch beheer en voorkomt dat u grote investeringen in serverapparatuur moet doen.

 • Beschikbaarheid en beveiliging gegarandeerd

  Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%! Office365 voorziet in een uitstekende beveiliging van bedrijfsdata met hoge beschikbaarheidsvoorzieningen, disaster recovery, meerdere datacenters en een strikt privacy beleid. De e-mailomgeving wordt beschermd met up-to-date antivirus- en antispamoplossingen.

 • Makkelijk in het gebruik

  Office365 kunt u eenvoudig proberen, het is snel te leren en heel duidelijk in het gebruik. Het kan samenwerken met de software die u al kent, zoals Outlook en Word. Maar u hebt de keus wat u ook daadwerkelijk gebruikt.

 • Vraag een proefabonnement aan!

  Wilt u Office365 zelf al proberen? Vraag een proefabonnement aan bij PC Helpdesk via het contactformulier of bel ons op 0229 - 840 615