• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Het Nieuwe Werken: leuker en efficienter

 • Prettig (samen)werken

  Werkt uw organisatie al volgens het Het Nieuwe Werken? Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger. En wordt de organisatie productiever. Het Nieuwe Werken maakt mensen blij, werknemers en werkgevers.

 • De flexibele werkplek

  Medewerkers krijgen daarbij de mogelijkheid om zelf (een deel van) de werktijd flexibel in te delen en vanaf huis of andere locaties te werken. Belangrijke stressveroorzakers, zoals reistijd door files, verdwijnen daarmee grotendeels. De productiviteit van medewerkers blijkt dan ook met soms meer dan 8% te stijgen door invoering van Het Nieuwe Werken, vooral door (reis)tijdwinst. Flexibele medewerkers blijken bovendien meer tevreden te zijn over hun baan, meer bereid te zijn tot overwerken en meer werk aan te kunnen.

 • De juiste ICT middelen

  ICT middelen zijn van cruciaal belang bij het invoeren van Het Nieuwe Werken. Het delen van kennis en centraal samenwerken aan documenten en projecten dienen goed gefaciliteerd te worden met de juiste ICT oplossing. Virtuele communicatie met o.a. video- en teleconferencing met software zoals Microsoft OCS en Skype worden daarbij belangrijke ondersteunende communicatiemiddelen.

  Kies ook voor meer productiviteit en hogere tevredenheid van uw medewerkers. Kies voor het Nieuwe Werken. Laat PC Helpdesk u adviseren over de volgende stap naar het Nieuwe Werken en het inzetten van de juiste ICT middelen hiervoor.