• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Microsoft Office

 • Als u regelmatig gebruik maakt van uw computer of laptop voor uw werk, kunt u eigenlijk niet meer zonder Microsoft Office. Dit is een softwarepakket van Microsoft, dat bestaat uit diverse softwareprogramma's die u dagelijks kunt gebruiken om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Zo bestaat dit softwarepakket uit Microsoft uit Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, Microsoft Publisher, Microsoft Access, OneDrive en zelfs Skype, die u in één keer kunt installeren op uw computer en direct kunt gebruiken na het downloaden. Meer informatie over het Microsoft Office pakket en het aanschaffen van dit pakket, leest u op deze pagina.

 • Microsoft Office Store

  Om gebruik te kunnen maken van de softwareprogramma's van het Microsoft Office pakket, dient u dit pakket aan te schaffen in de winkel van Microsoft, ook wel de Microsoft Office Store genoemd. Bij het kopen van het pakket voor uw computer, kunt u zelf kiezen welke programma's u precies aan wilt schaffen voor uw computer. Maakt u alleen gebruik van Word, dan schaft u alleen het pakket met Word aan. Heeft u een nieuwe computer en heeft u alle softwareprogramma's van Microsoft nodig voor deze nieuwe computer? Dan kunt u ook een compleet pakket aanschaffen om alle softwareprogramma's op uw computer te installeren. Wat de uiteindelijke kosten van uw softwarepakket zijn, is uiteraard afhankelijk van het pakket dat u bestelt en de inhoud van dit pakket.

  Heeft u het pakket eenmaal aangeschaft in de Microsoft Office Store, dan kunt u de softwareprogramma's in het pakket gemakkelijk downloaden op uw computer. Heeft u dit gedaan, dan kunt u direct gebruik maken van de softwareprogramma's van Microsoft Office om mails te sturen, excelbestanden samen te stellen, presentaties te maken en tekstdocumenten op te stellen. Heeft u hulp nodig bij het downloaden en installeren van de softwareprogramma's? Dan kunt u de klantenservice van de winkel van Microsoft raadplegen om ondersteuning

 • Hoorn

  Ook als u woonachtig bent in Hoorn of de directe omgeving van Hoorn, kunt u uiteraard bij de Microsoft Office Store terecht om uw benodigde Microsoft softwareprogramma's aan te schaffen en te installeren op uw computer. Zo kiest u zelf in de winkel van Microsoft welke programma's u nodig heeft, betaalt u de programma's die u aan wilt schaffen en gaat u vervolgens simpelweg aan de slag met het downloaden en installeren van de programma's die u heeft gekocht.

  Heeft u een nieuwe Office pakket nodig? Bij PC-Helpdesk.nl vindt u de nieuwste Microsoft Office pakketten! Bekijk snel onze aanbod.