• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Flexibiliteit met cloud diensten

 • Flexibiliteit met informatie altijd en overal

  U kent de term Cloud diensten. En eigenlijk wilt u er meer van weten. Cloud diensten betekent voor uw organisatie een stap vooruit! U heeft dan meer flexibiliteit en kunt flink aan kostenbesparing doen.

  De ideale IT omgeving is in veel opzichten voor alle organisaties hetzelfde. Informatie en software moeten altijd en overal beschikbaar zijn en gedeeld kunnen worden. Voor thuiswerkers, voor medewerkers onderweg, voor managers in een heisessie… Of de organisatie nu groeit of krimpt, ICT moet meebewegen en de organisatie blijven ondersteunen. En wat de financiën betreft: liever kosten – lage, vaste kosten - dan grote investeringen.

 • Servers in een datacenter

  Cloud diensten zijn de oplossing. Uw servers met daarop uw bedrijfsgegevens staan voortaan in een datacenter. Via een beveiligde internetverbinding zijn deze voor al uw medewerkers toegankelijk. Altijd, overal. U betaalt alleen voor serverruimte en softwarelicenties die u daadwerkelijk nodig hebt. U hebt geen kostbare servers en software meer op kantoor. Medewerker erbij? Kleiner team? Dat is snel geregeld… De flexibiliteit die de Cloud diensten u brengt is ongekend.

  Maak een afspraak met PC Helpdesk en verken samen met ons de mogelijkheden voor úw organisatie!