• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Endpoint Backup

 • Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden endpoints steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Backup van Cloud2 kunt u altijd en overal een backup maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones. Voor € 9,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een backup kunt maken tot 50 GB.

  Continue backup

  De endpoint backup kan iedere minuut kijken naar wijzigingen in de backup. Zo weet u zeker dat u altijd de laatste versie van uw data heeft.
   

  Verbindingskeuze

  Heeft u een databundel met limiet afgesloten bij een mobiele provider en wilt u liever uw backup via WiFi laten uitvoeren? Dat kan! U kunt de continue backup zowel via mobiel internet als WiFi laten uitvoeren, aan u de keuze.
   

  Uw data overal

  Even mailen in het park? Of gaat u liever naar het strand om een meeting voor te bereiden? Het is beide mogelijk! U heeft altijd en overal toegang tot uw data via uw smartphone, tablet, laptop en via de browser.
   
  Beschikbaar voor Linux, Windows en Mac. Alle voordelen en technische specificaties inzien? Dat kan! Endpoint Backup bieden wij aan op basis van Crashplan. Hieronder kunt u de specificaties van het pakket downloaden. Voor € 9,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een backup kunt maken tot 50 GB.