• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Cloud Diensten

 • Cloud diensten voor snele en overzichtelijke bedrijfsprocessen.

  Bij Cloud diensten investeert u niet zelf in een dure ICT infrastructuur of software, maar huurt u deze als dienst via het internet. PC Helpdesk levert verschillende cloud diensten van o.a. Microsoft, KeepItSAfe  en Google. De belangrijkste cloud diensten staan hieronder genoemd:

 • Office 365

  Microsoft Office 365 is een nieuwe suite van softwareproducten die door Microsoft als dienst via internet wordt aangeboden. De vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen worden daarbij gecombineerd met webtoepassingen voor o.a. mail, agendabeheer, intranet, samenwerken en communiceren. Meer informatie over Office365 vindt u hier.

 • KeepItSafe

  KeepItSafe's Online Backup oplossingen combineren state-of-the-art technologie met het beste customer support team in de sector. Dat garandeert u de veiligste, betrouwbaarste en voordeligste methode om een veilige backup te maken van uw bedrijfskritische data.Deze Online Backup oplossing wordt op maat geleverd voor uw bedrijf. KeepItSafe's innovatieve server architectuur draagt zorg dat uw data veilig wordt opgeslagen in meerdere off-site data centers. De backup wordt 24/7 gemonitord door de support medewerkers en de software om u te garanderen dat u op ieder moment uw data snel weer kunt herstellen.Geweldige technologie, compromisloze veiligheid en de beste technische support in de sector. Dát is de KeepItSafe manier. PC Helpdesk is hiervan Preferd Partner. U Kunt via deze LINK een gratis 30 dagen proefperiode afsluiten. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

 • Google Apps

  Google biedt uw bedrijf met Google Apps een complete set aan van software voor o.a. het beheer van uw e-mail met Gmail, het beheren van agenda’s met Google Agenda, het opzetten en samenwerken met websites via Google Sites en het werken aan documenten, presentaties en spreadsheets met Google Documenten. Google Apps kan eenvoudig via internet worden gebruikt op abonnementsbasis.

 • Infrastructuur als een dienst

  Waarom zelf investeren in een bedrijfsnetwerk met eigen servers? U kunt deze eenvoudig bij PC Helpdesk huren. U betaalt uitsluitend de capaciteit die u gebruikt en kunt de ICT omgeving eenvoudig laten meegroeien met uw organisate. Lees hier meer over deze dienst.

  Cloud diensten gaat het IT-landschap veranderen. De vraag is niet of u er gebruik van gaat maken, maar wanneer u er gebruik van gaat maken en voor welke ICT onderdelen. Lees hier welke voordelen Cloud diensten voor u heeft. Laat PC Helpdesk met u meedenken en vooruitkijken bij het bepalen van de juiste stap.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over alle cloud diensten van PC Helpdesk.