• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Bedrijfsinfo PC Helpdesk

 • Bedrijfsinfo PC Helpdesk uw computer reparatie bedrijf.

  Ons bedrijf PC Helpdesk is sinds 1995 het computer reparatie bedrijf voor al uw ICT problemen. Sinds 1995 hebben wij al honderden klanten met volledige tevredenheid geholpen.

  Wij zijn er elke dag om u te kunnen helpen met al uw wensen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij knappen het voor u op. Dit kan zijn omdat u problemen hebt met uw systeem of laptop. Maar ook als u toe bent aan een nieuw systeem of laptop. Of wat dacht u van een website die u gehost wilt hebben op een betrouwbaar platform. Voor dit en nog vele andere computer zaken kunt u terecht bij PC Helpdesk. Wij zijn  u graag van dienst!

  Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan starters, zzp-ers en het midden en klein bedrijf (MKB). Of u nu een groot budget hebt of minimaal, wij accepteren iedereen als klant!

 • Wij zijn van alle markten thuis en juist daar ligt onze kracht.

  Een klein gedeelte van onze diensten kunnen bestaan uit: het assembleren van een nieuwe pc, het repareren van een laptop/pc, het installeren/configureren van een netwerk of bij het helpen van het beveiligen van uw systeem/netwerk.

  Het verschil tussen ons en de concurrent is dat wij snel en vakkundig te werk gaan. Wij denken met de klant mee en zorgen voor een snelle en duurzame oplossing. Ons advies is daarom ook altijd ten behoeve van de klant.

  Ons doel is daarom ook altijd 100% tevredenheid. Dit kunnen wij realiseren doordat uitsluitend vakmensen met u werken. En dat wij alleen werken met de beste apparatuur/software.

  Tevens zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie ICTWaarborg, en PCdokters. Wij zijn daarnaast ook nog eens keurmeester van ICTkeurmerk. Zie ook onze Algemene Voorwaarden die voldoen aan hun hoge eisen.

  Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op.