• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Virusscanner Panda beschouwde zichzelf als malware

 • Nieuws Virusscanner Panda beschouwde zichzelf als malware
 • Panda VirusscannerEen foute update zorgde er gisteren voor dat de virusscanner van anti-virusleverancier Panda Security zichzelf als malware beschouwde, wat voor problemen bij gebruikers zorgde. Zo klaagden sommige gebruikers op het supportforum over niet werkende pc’s, niet kunnen inloggen en verdwenen bestanden.

  Het probleem werd veroorzaakt doordat Panda Cloud Office Protection en Retail 2015 verschillende bestanden van zichzelf in quarantaine plaatste. Gisterenavond werd er automatisch onder gebruikers een oplossing uitgerold om het probleem te verhelpen. “In sommige omgevingen kan het probleem blijven bestaan”, aldus de anti-virusleverancier. Die bracht daarom vannacht een tool uit zodat gebruikers het probleem handmatig kunnen verhelpen. Hiervoor moeten wel verschillende stappen worden gevolgd, zoals blijkt uit de bijbehorende instructies.

  via Virusscanner Panda beschouwde zichzelf als malware – Security.NL.