• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Gratis Windows 10-upgrade maakt illegale Windows niet legaal

 • Nieuws Gratis Windows 10-upgrade maakt illegale Windows niet legaal
 • windowsDe gratis Windows 10-upgrade die Microsoft voor gebruikers van een illegale Windowsversie heeft aangekondigd zal er niet voor zorgen dat het besturingssysteem opeens legaal wordt, zo laat de softwaregigant weten. Gisteren ontstond er grote ophef toen Microsoft aankondigde dat het alle gekwalificeerde computers, legaal en illegaal, naar Windows 10 zal upgraden.

  Deze upgrade zal voor gebruikers over de hele wereld gelden en niet alleen in China, zo bevestigde een woordvoerder tegenover Windowsvolger Ed Bott. De upgrade verandert echter niet de status van de machine. “Als een apparaat een illegale of verkeerde licentie voor de upgrade gebruikte, zal het apparaat ook na de upgrade als illegaal of verkeerd gelicenseerd worden beschouwd”, zo verklaart een woordvoerder tegenover de website Polygon.com. De woordvoerder merkt verder op dat het gebruik van een illegale Windowsversie volgens experts de kans op malware en fraude vergroot.

  via Gratis Windows 10-upgrade maakt illegale Windows niet legaal – Security.NL.