• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Norton-update liet Internet Explorer crashen

 • Nieuws Norton-update liet Internet Explorer crashen
 • NortonEen update voor Symantec’s Norton anti-virus en andere producten liet bij Windowsgebruikers Internet Explorer crashen, wat zowel consumenten als bedrijven raakte. De crashes deden zich voor bij IE9 en nieuwer, zo blijkt uit berichten op Reddit, het Norton-forum en het Nederlandse Microsoft-forum.

  Gebruikers van zowel Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 met Norton-software als Norton Internet Security, Norton Antivirus en Norton 360 klaagden over de problemen, die inmiddels door de anti-virusleverancier zijn bevestigd en opgelost. Niet alleen consumenten werden door de problemen getroffen, ook bedrijven kregen ermee te maken. Op het Norton-forum meldt één gebruiker hoe bij zijn organisatie zo’n 400 computers door de fout werden getroffen. Inmiddels heeft Norton een nieuwe update uitgebracht die het probleem verhelpt.

  via Norton-update liet Internet Explorer crashen – Security.NL.