• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Microsoft vervangt defecte PowerPoint-update

 • Nieuws Microsoft vervangt defecte PowerPoint-update
 • PowerPointMicrosoft heeft de defecte PowerPoint-update die vorige week wegens problemen bij gebruikers werd teruggetrokken door een nieuwe update vervangen. Al gauw na het verschijnen van de update vorige week dinsdag klaagden gebruikers van Windows RT-toestellen over problemen.

  Na de installatie was het namelijk niet meer mogelijk om PowerPoint te starten. Daarop besloot Microsoft update KB2920732 terug te trekken en voorlopig niet meer aan te bieden. De update is nu vervangen door update KB2956149, die via Microsoft Update wordt aangeboden. Het gaat hier niet om een security-gerelateerde update, maar een update die de stabiliteit en betrouwbaarheid van de software moet verbeteren.

  via Microsoft vervangt defecte PowerPoint-update – Security.NL.