• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Gratis Windows 10-upgrade niet voor grote bedrijven

 • Nieuws Gratis Windows 10-upgrade niet voor grote bedrijven
 • WindowsDe gratis upgrade naar Windows 10 die Microsoft vorige week aankondigde geldt alleen voor consumenten en kleine ondernemingen en niet voor grote bedrijven, zo heeft Microsoft nu laten weten. Gebruikers van Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 kunnen het eerste jaar na de lancering van Windows 10 kosteloos naar het besturingssysteem upgraden. De aanbieding geldt echter niet voor Windows 7 Enterprise en Windows 8/8.1 Enterprise, aldus Microsofts Jim Alkove.

  Daarnaast komt Microsoft met een nieuwe updatekeuze voor bedrijven genaamd “Current branch for Business”. Door computers en apparaten hiervoor in te stellen zullen er nieuwe feature-updates worden uitgerold nadat die uitgebreid in de consumentenmarkt zijn getest en gevalideerd. Op deze manier kunnen systemen met grote zekerheid worden geüpgraded. Het gaat hier alleen om nieuwe features. Beveiligingsupdates worden nog wel steeds meteen aangeboden.

  Ook zal Microsoft verschillende Long Term Servicing branches aanbieden, waarbij gedurende de mainstream-ondersteuning en extended-supportfase van Windows 10 gebruikers geen nieuwe features en alleen beveiligingsupdates ontvangen. Dit is vooral bedoeld voor systemen in zeer belangrijke omgevingen. “Van wat we van klanten horen verwachten we dat de meesten een gemengde aanpak kiezen in hoe ze hun Windows 10-systemen up-to-date houden. Ze kiezen waarschijnlijk een verschillende snelheid van updates voor verschillende gebruikers en systemen, afhankelijk van de specifieke zakelijke behoeftes van elke groep”, stelt Alkove.

  via Gratis Windows 10-upgrade niet voor grote bedrijven – Security.NL.