• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • AV-Test kroont beste virusscanners van 2014

 • Nieuws AV-Test kroont beste virusscanners van 2014
 • avtestNa de awards van AV-Comparatives heeft ook het Duitse testorgaan AV-Test.org de beste virusscanners van 2014 gekroond. Het aflopen jaar voerde AV-Test verschillende tests uit waarbij zowel virusscanners op Windows als Android werden getest. In het geval van de virusscanners en internet security suites voor Windows ging het zowel om producten voor consumenten als bedrijven.

  Als het gaat om het onderdeel consumentenbescherming is de suite van Trend Micro tot het beste product uitgeroepen. De suite van Kaspersky Lab zette op het gebied van prestaties de beste resultaten neer, terwijl Avira Antivirus Pro de award voor beste bruikbaarheid kreeg. Bij de zakelijke pakketten pakt F-Secure de award voor beste bescherming, terwijl Bitdefender hier de beste prestaties neerzet. De oplossing van Sophos komt als meest gebruiksvriendelijke optie voor zakelijke gebruikers uit de bus.

  De award voor beste Android-app ging naar twee apps, namelijk Qihoo 360 AntiVirus en Cheetah Mobile Clean Master. Verder werd er nog een award voor de beste verwijdertool op Windows uitgeloofd. Het gaat hier om tools die na een infectie op een computer kunnen worden gebruikt. Wederom vielen twee producten in de prijzen, namelijk de Kaspersky Removal Tool en Malwarebytes Anti-Malware Free

  avtest2014

  via AV-Test kroont beste virusscanners van 2014 – Security.NL.