• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Microsoft dicht Flash Player-lek in IE op Windows 8 en 8.1

 • Nieuws Microsoft dicht Flash Player-lek in IE op Windows 8 en 8.1
 • Internet ExplorerMicrosoft heeft een beveiligingsupdate uitgebracht voor de embedded Flash Player in Internet Explorer op Windows 8, 8.1 en de testversie van Windows 10. De kwetsbaarheid werd de afgelopen week actief door cybercriminelen gebruikt om Windowscomputers met malware te infecteren.

  Hiervoor werden besmette advertenties gebruikt. Zodra gebruikers met een kwetsbare Flash Player-versie de advertenties te zien kregen konden ze geïnfecteerd raken en onderdeel van een botnet worden. Adobe besloot dit weekend al een update via de automatische updatefunctie uit te rollen en heeft deze update nu ook als handmatige download aangeboden.

  Aangezien Microsoft de embedded Flash Player in Internet Explorer 10 op Windows 8, Windows Server 2012 en Windows RT en Internet Explorer 11 op Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows RT 8.1, Windows Technical Preview en Windows Server Technical Preview beheert, waren gebruikers in dit geval afhankelijk van Microsoft. De update met het nummer 3035034 is via de Microsoft Update-service te downloaden en zal op de meeste computers automatisch worden geïnstalleerd.

  via Microsoft dicht Flash Player-lek in IE op Windows 8 en 8.1 – Security.NL.