• Betaalbare oplosingen voor zakelijk en prive

 • PC Helpdesk

  Cees Buddingh'hof 66, 1628 WJ Hoorn
  info@pc-helpdesk.nl

 • Huur hosted servers

 • Uw server huren in een datacenter

  Waarom zou u zelf investeren in een bedrijfsnetwerk met eigen servers? U kunt deze eenvoudig bij PC Helpdesk huren. In onze datacenters beschikken we over een hoogwaardig serverplatform met een schaalbaar opslagsysteem en hoge beschikbaarheidsvoorzieningen. Op dit platform kunt u eenvoudig uw eigen servers of applicaties huren, waarbij u alleen betaalt voor wat u ook daadwerkelijk gebruikt. U neemt dus uw servers met bijbehorende software af als een dienst. Dit concept heet IAAS (Infrastructure As A Service).

 • Maximale beveiliging hosted servers

  Uw servers op het platform zijn maximaal beveiligd en alleen voor uzelf toegankelijk en worden niet gedeeld met anderen zoals in veel andere gehoste omgevingen wel gebeurt. U hebt dus een eigen omgeving (een private cloud), waarbinnen u ook eigen software en specifieke toepassingen voor uw eigen bedrijf kunt installeren en gebruiken.

 • Flexibel in de 'cloud'

  Voor kleine ondernemingen kan voor een klein bedrag per maand al een complete bedrijfsserver met alle functionaliteit gehuurd worden. Voor grote omgevingen bieden we een schaalbaar platform met mogelijkheden voor een hybride omgeving van gehoste servers en servers op kantoorlocatie.

  Het huren van de servers en software als cloud dienst kunt u eenvoudigweg combineren met andere cloud diensten, zoals bijvoorbeeld Office 365. Zie hier voor meer informatie over onze cloud diensten.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.